Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Le Malzieu-Forain

Oppdag den unike sjarmen til Le Malzieu-Forain med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Le Malzieu-Forain

Håper du på å finne de beste tingene å se og gjøre i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt som gjør Le Malzieu-Forain til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Reservere de Bisons d'Europe (10,4 km)
  • Gevaudan ulvepark (30,5 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Le Malzieu-Forain

Fly til Le Puy-en-Velay (LPY-Loudes), den nærmeste flyplassen, som ligger 37,1 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Mende (MEN-Brenoux), som ligger 41,9 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Le Malzieu-Forain, FR?

I 2019 har vi 68 feriehus du kan velge blant i nærheten av Le Malzieu-Forain. Med blant annet 23 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Le Malzieu-Forain finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Le Malzieu-Forain?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Le Malzieu-Forain. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Saint-Flour stasjon: 224 ferieboliger
  • Aumont-Aubrac stasjon: 151 ferieboliger
  • Saint-Flour katedral: 221 ferieboliger
  • Saint-Chély-d'Apcher stasjon: 127 ferieboliger
  • Langeac Saint-Georges-d'Aurac stasjon: 124 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Le Malzieu-Forain på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Le Malzieu-Forain?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 23 Hus i Le Malzieu-Forain. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Le Malzieu-Forain, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 10 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 10 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Le Malzieu-Forain?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 29 ferieboligene med basseng vi har i Le Malzieu-Forain. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.