Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Hafslo

Opplev den unike karakteren til Hafslo ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Transport

Å komme seg til og rundt i Hafslo

Flyplassen som ligger nærmest er Sogndal (SOG-Haukåsen). Herfra er det bare 18 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Hafslo?

I 2019 har vi 27 feriehus du kan velge blant i nærheten av Hafslo. Med blant annet 17 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Hafslo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Hafslo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Hafslo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Sogndal skisenter: 96 ferieboliger
  • Sogndal Kulturhus: 70 ferieboliger
  • Lærdal Turistinformasjon: 23 ferieboliger
  • Urnes stavkirke: 42 ferieboliger
  • Lærda kirke: 23 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Hafslo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Hafslo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 17 Hus i Hafslo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Hafslo, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Resorter: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Hafslo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Hafslo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.