Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Cantalejo

Oppdag den unike sjarmen til Cantalejo med en privat feriebolig som utgangspunkt. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Cantalejo

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Cantalejo. Dette er et par av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Hoces del Río Duratón naturpark (8,4 km)
  • Parque Recreativo El Bardal (25,3 km)

Hvor bør jeg bo ved Cantalejo, ES?

I 2019 har vi 94 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cantalejo. Med blant annet 25 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cantalejo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Cantalejo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Cantalejo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Segovia katedral: 347 ferieboliger
  • Andatura: 152 ferieboliger
  • San Millan kirke: 340 ferieboliger
  • Alcazar de Segovia: 348 ferieboliger
  • Iglesia de San Esteban: 339 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Cantalejo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Cantalejo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 25 Hus i Cantalejo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cantalejo, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 63 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 63 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Cantalejo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 23 ferieboligene med basseng vi har i Cantalejo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.