Guide til reisemålet

Opplev omgivelser med vakker natur i Kaupanger

Områdets monumenter og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Kaupanger. Denne byen har noe for enhver. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Kaupanger

Flyplassen som ligger nærmest er Sogndal (SOG-Haukåsen). Den ligger 5,3 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Forde (FDE-Bringeland), som ligger 80,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Kaupanger?

I 2019 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kaupanger. Med blant annet 17 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kaupanger finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kaupanger?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kaupanger. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Kaupanger stavkirke: 41 ferieboliger
  • De Heibergske Samlinger: 47 ferieboliger
  • Sogndal skisenter: 96 ferieboliger
  • Sogndal Kulturhus: 70 ferieboliger
  • Nærøyfjorden: 54 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kaupanger på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Kaupanger?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 17 Hus i Kaupanger. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kaupanger, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Resorter: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Kaupanger?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Kaupanger. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.