Hvor bør jeg bo ved Norheimsund?

I 2018 har vi 67 feriehus du kan velge blant i nærheten av Norheimsund. Med blant annet 56 hus og 11 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Norheimsund finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Norheimsund?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Norheimsund. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Steinsdalfossen: 90 ferieboliger
 • Hardanger Maritime Museum: 90 ferieboliger
 • Norheimsund havn: 90 ferieboliger
 • Voss togstasjon: 64 ferieboliger
 • Stanghelle togstasjon: 77 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Norheimsund på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Norheimsund?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 56 hus i Norheimsund. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Norheimsund, finner du:

 • Leiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Norheimsund?

Absolutt! Homeaway har 33 ferieboliger på en golfresort til leie i Norheimsund. Du har også mange andre muligheter i Norheimsund og omegn, som:

 • På stranden: 4 ferieboliger
 • Ved fjellet: 2 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Norheimsund?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 2 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Norheimsund. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Norheimsund venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

  Områdets historie og museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Norheimsund. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med flotte restauranter og nydelige hager. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Norheimsund

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Norheimsund? Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan dra til Hardanger maritime museum eller Hardanger folkemuseum og få en lærerik opplevelse. Nyt naturen med en tur til Steinsdalfossen. Når du er i byen, bør du legge inn et stopp for å besøke Norheimsund havn.