Hvor bør jeg bo ved Norheimsund?

I 2018 har vi 64 feriehus du kan velge blant i nærheten av Norheimsund. Med blant annet 62 Hus og 2 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Norheimsund finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Norheimsund?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Norheimsund. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Hardanger maritime museum: 85 ferieboliger
 • Steinsdalfossen: 85 ferieboliger
 • Norheimsund havn: 85 ferieboliger
 • Voss togstasjon: 55 ferieboliger
 • Stanghelle togstasjon: 72 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Norheimsund på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Norheimsund?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 62 Hus i Norheimsund. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Norheimsund, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Norheimsund?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 38 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Norheimsund. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Norheimsund og området rundt venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

  Områdets historie og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Norheimsund. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med flotte restauranter og nydelige hager. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.