Finn sted – Eixample

Hvor bør jeg bo ved Eixample, Barcelona?

I 2018 har vi 3 760 feriehus du kan velge blant i nærheten av Eixample. Med blant annet 3 506 leiligheter og 210 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Eixample finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Eixample?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Eixample med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Dreta de l'Eixample: 2 654 ferieboliger
 • L'Antiga Esquerra de l'Eixample: 1 963 ferieboliger
 • La Sagrada Familia: 1 313 ferieboliger
 • Esquerra de l'Eixample: 1 367 ferieboliger
 • La Nova Esquerra de l'Eixample: 1 340 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Eixample?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Eixample. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Plaza de Toros Monumental: 5 477 ferieboliger
 • Museum and Study Center of Sport Doctor Melcior Colet: 5 007 ferieboliger
 • Barcelona Arc de Triomf stasjon: 5 452 ferieboliger
 • Barcelona Passeig de Gràcia stasjon: 5 118 ferieboliger
 • Parc de Joan Miró: 5 187 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Eixample på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Eixample?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 506 leiligheter i Eixample. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Eixample, finner du:

 • Hus: 210 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Eixample?

Absolutt! Homeaway har 833 ferieboliger i sentrum til leie i Eixample. Du har også mange andre muligheter i Eixample og omegn, som:

 • På stranden: 226 ferieboliger
 • På en golfresort: 153 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 55 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Eixample?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 451 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Eixample. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøk Eixample med sine kunstgallerier

  Reis til Eixample og nyt områdets kunst, arkitektur og museer. Byen er kjent for flotte katedraler, spennende butikker og monumenter. Når du i tillegg har de romantiske omgivelsene, er det vanskelig å bli skuffet. Casa Batllo, Sagrada Familia og Casa Mila er noen av de flotteste attraksjonene du finner her. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Eixample

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Eixample? Ikke gå glipp av landemerker som Casa Batllo og Sagrada Familia eller unike kulturelle severdigheter som F.Cervera galleri for fortidskunst og Fundación Alorda-Derksen. Ta deg tid til strandliv på fine strender som Barceloneta strand og Mar Bella strand, og til å nyte herlige grønne lunger som Park Guell og Montjuïc, Barcelona, Spania. Tilbring en dag med shopping på Passeig de Gracia, Bulevard Rosa og Rambla de Catalunya. Dersom du har litt ekstra tid, har du kanskje lyst å utforske kampus på Barcelona Universitet. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Camp Nou eller Circuit de Catalunya. Når du er i byen bør du også vurdere å dra til Casa Mila og Placa de Catalunya.