AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Bad Rappenau og området rundt venter på deg med sine landlige omgivelser

Nyt blant annet historie når du drar til Bad Rappenau. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med spennende guidede turer og flotte restauranter. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Bad Rappenau

Leter du etter ting å gjøre i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som er så gøy med Bad Rappenau. Dette er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Sinsheim Badewelt (13,1 km)
  • AQUAtoll Waterpark (14,1 km)
  • Sinsheim Golf Club (17,5 km)
  • Tripsdrill fornøyelsespark (22,9 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Bad Rappenau

Fly til Mannheim (MHG), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 47,4 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du også fly til Stuttgart (STR), som ligger 61,7 km unna.

Dersom du heller vil reise med tog, så er hovedstasjonen i byen Bad Rappenau stasjon. Kom deg rundt i Bad Rappenau ved å hoppe på metroen på Babstadt S-Bahn-stasjon, Bad Rappenau Kurpark S-Bahn-stasjon eller Grombach S-Bahn-stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Bad Rappenau, DE?

I 2020 har vi 86 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bad Rappenau. Med blant annet 6 Hus og 69 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bad Rappenau finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Bad Rappenau?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 6 Hus i Bad Rappenau. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bad Rappenau, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 69 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Bad Rappenau?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 75 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Bad Rappenau. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.