Hvor bør jeg bo ved Limerick, ME, US?

I 2019 har vi 111 feriehus du kan velge blant i nærheten av Limerick. Med blant annet 51 Bungalower og 51 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Limerick finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Bungalower i Limerick?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 51 Bungalower i Limerick. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Limerick, finner du:

 • Hytter: 51 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 51 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 47 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Limerick?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 15 ferieboligene med basseng vi har i Limerick. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Book en feriebolig for turen din til Limerick

  Parkene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Limerick uforglemmelig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

  Opplev den fantastiske naturen i Limerick

  Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Limerick et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Sebago Lake (26,2 km)
  • Shaw Park (28,7 km)
  • Sebago Lake delstatspark (32,1 km)