Hvor bør jeg bo ved Singapore?

I 2019 har vi 627 feriehus du kan velge blant i nærheten av Singapore. Med blant annet 494 Leiligheter/sameie og 476 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Singapore finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Singapore?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Singapore, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Singapore: 626 ferieboliger
 • Kreta Ayer Square: 626 ferieboliger
 • Marine Parade: 58 ferieboliger
 • River Valley: 152 ferieboliger
 • Western Islands: 15 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Singapore! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Singapore?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Singapore med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Singapore: 626 ferieboliger
 • Johor Bahru: 118 ferieboliger
 • Sekudai: 89 ferieboliger
 • Pekan Nanas: 39 ferieboliger
 • Kulai: 17 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Singapore?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Singapore, finner du:

 • Singapore (SIN-Changi): 728 selvforsynte ferieboliger
 • Singapore (XSP-Seletar): 666 selvforsynte ferieboliger
 • Paya Lebar (QPG-Paya Lebar flybase): 629 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Singapore?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Singapore. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Kreta Ayer Square: 626 ferieboliger
 • East Coast Park: 735 ferieboliger
 • Gul Circle: 632 ferieboliger
 • Geylang Bahru: 666 ferieboliger
 • Farrer park: 733 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Singapore på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Singapore

Singapore ble lenge ansett som et sted man fløy innom før man dro videre til den endelige destinasjonen. De senere årene har imidlertid turister begynt å innse at Singapore i seg selv virkelig er verdt turen. Nå har landet blitt et populært reisemål, og det med god grunn. Singapore er en republikk i Sørøst-Asia, og danner en øy- og bystat. Landet er utrolig frodig og er en flott destinasjon for dem som er glad i det grønne og naturlige. Her finner du enorm variasjon, og bare en busstur unna kan du finne regnskog hvor apekattene svinger seg fra tre til tre. I våtområdene finner du hummer og kjempeøgler. Her finner du også deilige frukter som bananer og papaya som gror i nærområdet. Botaniske hager, shopping, deilig mat og strandidyll – en ferie i Singapore kan by på alt dette og mere til.

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Singapore

Du skal ha nok av ting å se på Singapore-ferie. Singapore huser en av verdens største dyrehager, og Singapore Zoo er utvilsomt verdt en visitt. Her kan du se eksotiske dyr vandre fritt i enorme, naturlige innhegninger. Singapore har også mange museer som er verdt å ta turen innom. Museet for asiatisk sivilisasjon, Changi museum og kapell, og National Museum of Singapore er noen av dem du bør besøke. S.E.A Aquarium huser over 800 forskjellige arter og kan være både kjekt og lærerikt enten du er voksen eller barn. Dette akvariet skal være verdens største. Det mest spektakulære skuet er kanskje The Open Ocean-habitatet som er hele 36 meter langt, med et drøye åtte meter høyt tilskuerpanel. Ta turen til Chinatown Heritage Centre og lær om levekårene for kinesiske immigranter. Her kan du se prototyper av kjøkken, soverom og annet, fullpakket med utstyr fra den tiden hvor kinesiske innflyttere bodde her. Glem ikke å besøke den botaniske hagen, Singapore Botanic Gardens. Her kan du finne et vell av orkideer i National Orchid Garden, en svanesjø, Ginger Garden og mye, mye mer. Et besøk hit er noe du sent vil glemme.

Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Singapore

Fra ditt andre hjem i leiligheten i Singapore har du tilgang til mange unike fritidsaktiviteter. Ta turen Southers Ridges, som det kalles, den 9 kilometer lange ruten mellom Faberfjellet, Kent Ridge Park og Telok Blangah Park. Hvis du setter av dagen til å utforske dennne «løypa» er det vitktig at du har med deg nok vann. Start i Kent Ridge Park, som gir deg utsikt til hava og til øyene i sør. Mens du rusler videre, hold utkikk etter skiltene som vil vise deg veien videre til HortPark. To ting du bør få med deg på veien er Reflctions og Bukit Chandu. Ta deg over Alexander Arch-broen og ta turen videre til nydelige Henderson Waves. Dette er Singapores høyeste bro, med sine 36 meter over bakken. Broen tar deg videre til idylliske Pelok Blangah Park. Kjøp et dagspass og besøk Universal Studios i Singapore. Her kan du se attraksjoner fra de store filmene som Jurassic Park, Transformers og mange flere. Du bør også få med deg en tur i The Singapore Flyer. Dette verdens største utsiktshjul, et slags pariserhjul som gir deg utsikt over store deler av Singapore og til og med litt av Malaysia. Turen bruker om lag 30 minutter og er en spektakulær opplevelse.

Spis & drikk på ferie i Singapore

Leier du et feriehus i Singapore vil du ha tilgang til et enormt variert matfat ikke langt fra der du bor. I Singapore finnes det retter fra hele verden, så du skal nok finne noe du liker. Vil du prøve de lokale rettene finnes det selvsagt også mange alternativer. Det singaporske kjøkken har sine røtter i kinesiske, malaysiske og indiske mattradisjoner. Du bør besøke en av Singapores mathaller, hvor mange kjøkken er samlet på samme sted. Her kan du gå rundt og velge det du vil smake på, for så å sette deg ned og nyte måltidet i et felles spiseområde. Maten koster ikke mye, og du har et enormt utvalgt av fantastiske retter, det være seg lokale så vel som internasjonale. Vil du prøve noe lokalt kan du for eksempel prøve en curry, sambal eller en fiske- eller sjømatrett servert på bladet fra banantreet. Rettene blir ofte servert med ris og spises med fingrene.

Shopping & kultur i nærheten av din ferieleilighet i Singapore

Er du av typen som liker å shoppe skal du ikke trenge å kjede deg i Singapore. En reise til Singapore byr på endeløse shoppingmuligheter. Her finnes det kjøpesentre og markeder for enhver smak. Du kan finne moteklær, smykker og elektroniske artikler. Husk å se opp for forfalskninger. Prisene i Singapore er ikke kjent for å være veldig lave, så hvis du finner et tilbud som er litt for godt til å stemme, så er det antageligvis en kopi du har med å gjøre. Den fremste handlegaten i Singapore må sies å være Orchard Road. Her ligger det rad på rad med kjøpesentre, som Hilton Shopping Center, Ngee Ann City og Takashimaya. Hvis du vil kjøpe suvenirer, mat og andre småting er det China Town du bør ta turen til. Her ligger det utallige små butikker som selger alt fra smykker til tekstiler.