Hvor bør jeg bo ved Lake Okanagan Resort?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 20 feriehus i Lake Okanagan Resort. Bo med familie og venner i ett av 10 Leiligheter/sameie eller 6 Ettromsleiligheter . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Lake Okanagan Resort?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Lake Okanagan Resort – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Sørøstlige Kelowna: 15 ferieboliger
 • North Glenmore: 76 ferieboliger
 • Oyama: 31 ferieboliger
 • Rutland: 29 ferieboliger
 • Southwest Mission: 36 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Lake Okanagan Resort?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 10 Leiligheter/sameie nær Lake Okanagan Resort. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Lake Okanagan Resort, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 6 ferieboliger
 • Resorter: 6 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Lake Okanagan Resort?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 10 ferieboligene med basseng vi har nær Lake Okanagan Resort. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Lake Okanagan Resort?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 20 ferieboliger med onlinebooking og 7 med øyeblikkelig bekreftelse nær Lake Okanagan Resort. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Lake Okanagan Resort!