Hvor bør jeg bo ved Northern Lights, Whistler?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Northern Lights. Med blant annet 2 Hus og 16 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Northern Lights finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Northern Lights?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Northern Lights – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Alpine Meadows: 35 ferieboliger
  • Whistler Cay Estates: 951 ferieboliger
  • Upper Village: 1 424 ferieboliger
  • Nordic Estates: 242 ferieboliger
  • Nicklaus North: 25 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Northern Lights?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 2 Hus nær Northern Lights. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Northern Lights, finner du:

  • Townhouse: 16 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Northern Lights?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 2 ferieboligene med basseng vi har nær Northern Lights. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Northern Lights?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 19 ferieboliger med onlinebooking og 17 med øyeblikkelig bekreftelse nær Northern Lights. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Northern Lights!