Hvor bør jeg bo ved Sumartin, HR?

I 2018 har vi 4 536 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sumartin. Med blant annet 3 545 leiligheter og 626 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sumartin finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Sumartin?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Sumartin med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Gorinka: 1 021 ferieboliger
 • Zelenka: 1 188 ferieboliger
 • Ratac: 981 ferieboliger
 • Vrpolje: 656 ferieboliger
 • Srida sela: 35 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Kan jeg leie leiligheter i Sumartin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 3 545 leiligheter i Sumartin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sumartin, finner du:

 • Hus: 626 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 324 selvforsynte ferieboliger
 • Gods: 7 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som bobiler og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på stranden i Sumartin?

Absolutt! Homeaway har 1 289 ferieboliger på stranden til leie i Sumartin. Du har også mange andre muligheter i Sumartin og omegn, som:

 • I sentrum: 469 ferieboliger
 • Ved vannet: 310 ferieboliger
 • På landsbygda: 194 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Sumartin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 138 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Sumartin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Sumartin og opplev et område med skjønne øyer som venter på å bli utforsket

  Strendene og øyene utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Sumartin. Denne byen har noe for enhver. Noen av toppattraksjonene i området er Baska Voda-stranden, Makarska-stranden og Zlatni Rat-stranden. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt Sumartin

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Sumartin? Utnytt den flotte naturen og ta en tur til Baska Voda-stranden og Makarska-stranden, eller til Cetina-juvet hvis du foretrekker grønne områder fremfor strender. Og hvorfor ikke oppleve litt mer av området ved å ta en tur til Zlatni Rat-stranden, Sumartin vestlige strand eller Baska Voda-promenaden?