Guide til reisemålet

Oradour-sur-Glane venter på deg med sine historiske plasser

Områdets historie og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Oradour-sur-Glane. Denne byen har noe for enhver. Musee National Adrien Dubouche og St. Michel-des-Lions kirke er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Oradour-sur-Glane

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Oradour-sur-Glane et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Champ de Juillet-parken (21,4 km)
 • Jardin de l'Eveche (22 km)
 • Saint-Pardoux-sjøen (23,5 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Oradour-sur-Glane

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, 14 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Oradour-sur-Glane, FR?

I 2019 har vi 46 feriehus du kan velge blant i nærheten av Oradour-sur-Glane. Med blant annet 18 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Oradour-sur-Glane finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Oradour-sur-Glane?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Oradour-sur-Glane. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Centre de la mémoire d'Oradour: 182 ferieboliger
 • Limoges stasjon: 162 ferieboliger
 • Chateau de Chalucet: 176 ferieboliger
 • Le Dorat stasjon: 161 ferieboliger
 • Limoges katedral: 160 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Oradour-sur-Glane på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Oradour-sur-Glane?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 18 Hus i Oradour-sur-Glane. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Oradour-sur-Glane, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Oradour-sur-Glane?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 20 ferieboligene med basseng vi har i Oradour-sur-Glane. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.