Hvor bør jeg bo ved Pyrénées-Orientales, FR?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 5 234 feriehus i Pyrénées-Orientales. Bo med familie og venner i ett av 2 691 Ettromsleiligheter eller 2 552 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilke er de mest populære reisemålene i Pyrénées-Orientales?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Pyrénées-Orientales, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Collioure: 2 144 ferieboliger
 • Perpignan: 2 920 ferieboliger
 • Laroque-des-Alberes: 2 332 ferieboliger
 • Ceret: 628 ferieboliger
 • Vives: 703 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Pyrénées-Orientales! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Pyrénées-Orientales?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Pyrénées-Orientales med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Collioure: 2 144 ferieboliger
 • Perpignan: 2 920 ferieboliger
 • Laroque-des-Alberes: 2 332 ferieboliger
 • Ceret: 628 ferieboliger
 • Vives: 703 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Pyrénées-Orientales?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Pyrénées-Orientales, finner du:

 • Perpignan (PGF-Perpignan - Rivesaltes internasjonale flyplass): 4 113 selvforsynte ferieboliger
 • Font-Romeu-Odeillo-Via (QZF-Font Romeu busstasjon): 1 179 selvforsynte ferieboliger
 • Andorra la Vella (ALV-Andorra la Vella helikopterterminal): 367 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Pyrénées-Orientales?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Pyrénées-Orientales. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Det kongelige slottet: 3 448 ferieboliger
 • Font Romeu: 1 195 ferieboliger
 • Port-Vendres stasjon: 3 323 ferieboliger
 • Serdinya stasjon: 1 264 ferieboliger
 • Palais des Congres: 4 164 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Pyrénées-Orientales på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Pyrénées-Orientales

En ferie i Pyrénées-Orientales byr på vakker natur, nydelig vær, og stort utvalg av aktiviteter og severdigheter for å nevne noe av områdets attraksjoner. Det franske departementet Pyrénées-Orientales ligger i regionen Languedoc-Roussillon helt sør i Frankrike. Departementet har kystlinje langs Middelhavet og grenser til Spania. Hovedstaden i departementet er Perpignan. Pyrénées-Orientales er preget av koselige små landsbyer, vakker kyst og de majestetiske Pyreneene selvsagt. Dette er et flott sted for dem som liker å ta livet med ro, slappe av i sola, men allikevel ønsker å holde seg aktiv i ferien. Har kan du finne et rikt utvalg av fritidsaktiviteter både på lang og i vann. Er du opptatt av mat og drikke skal du kunne få nok å bryne deg på. Her finner du både franske klassikere og lokale spesialiteter.

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Pyrénées-Orientales

Sør-Frankrike er et område med rik kulturarv. Det er uvanlig å finne et så stort spekter av menneskelige kreasjon gjennom historien, samlet på et så lite område. Det finnes nok av severdigheter å besøke i nærheten av våre feriehus i Pyrénees-Orientales. Ta turen til det vakre slottet Château Royal på Collioure. Slottet ligger vakkert plassert på klippene og har det nydelige, blå Middelhavet ved sine føtter. Besøk også Saint-Michel-de-Cuxa, et gammelt benediktinerkloster i kommunen Codalet. Fort de Sales er også verdt en visitt. Det gamle katalanske fortet er synlig fra motorveien A9, så du kan få øye på det allerede mens du sitter i bilen. Fortet ligger i kommunen Salses-le-Château. Den spektakulære, historiske arkitekturen stopper ikke her. Det vakre Palais des Rois de Majorque ligger og skuer utover byen Perpignan. Slottet som etter navnet skal tilhøre kongene av Mallorca er et vakkert syn og huser blant annet noen flotte hager. Listen over vakre slott, borger og andre kreasjoner som er blitt bygget igjennom historien, i området er lang så her er det bare å ta med seg familie og venner og dra på oppdagelsesferd.

Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Pyrénées-Orientales

Dette vakre departementet ligger plassert som plommen i egget, midt mellom vakre fjell og det nydelige, blå Middelhavet. Det sier vel kanskje seg selv at du ikke trenger å lete lenge for å finne et stort utvalg fritidsaktiviteter her. Pyreneene byr på vintersport som ski og snowboard i vinterhalvåret, og når snøen smelter og grønnkledde fjell titter frem, finnes det uendelige muligheter for fotturer og sykkelturer her. Enten du ønsker en kortere tur, eller noe mer utfordrende som varer over flere dager, skal du kunne finne nok å bryne deg på her. På kysten finner vakre strender og badesteder. Her kan du også finne nok av vannsport som vannskuter, kano og kajakk. Nyt den de vakre naturomgivelsene mens du holder deg i aktivitet. Du vil kunne finne fritidsaktiviteter tilpasset de flest aldre og preferanser i nærheten av våre leiligheter i Pyrénées-Orientales.

Spis & drikk på ferie i Pyrénées-Orientales

Frankrike er et land med rike mattradisjoner, noe du også vil merke når du tilbringer ferien her. Her vil du kunne finne franske klassikere som du har hørt om eller smakt på fransk restaurant. Drømmer du om å kunne leve det franske livet og gå på bakeriet om morgenen for å kjøpe rykende ferske bagetter og croissanter, vil du som regel kunne finne et bakeri i nærheten av våre ferieboliger i Pyrénées-Orientales. Det er også stor tradisjoner for markeder her, som ellers i Frankrike. Her selges det alt fra frukt og grønt til lokalproduserte produkter og småting. Markedene holdes gjerne én gang i uka og du vil kunne finne oversikt over de ulike markedene i departementet på internett. Vil du prøve deg på lokale spesialiteter, kan du for eksempel bestille deg cargolade (snegler), saucisse catalane (pølse), boutifar (en form for blodpølse), eller fougasse som gjerne er et fylt brød, eller som noen ganger ligne på en minipizza. Hvis du er glad i søtsaker, kan du prøve deg på de lokale spesialitetene bras de vénus, som er en kake rullet i en slags krem, og tuoron som er nugat. Glem ikke at du befinner deg i vinens land, så er du glad i et godt glass til maten bør du forhøre deg og smake på noe produsert i området.

Slik kan du reise til Pyrénées-Orientales

For å reise til Pyrénées-Orientales fra Norge er fly til enten Toulouse eller Barcelona greie alternativer. Spesielt til Barcelona vil du kunne finne rimelige flyvninger fra mange norske byer. Både Toulouse og Barcelona ligger knappe to timers kjøretur fra Perpignan i Pyrénées-Orientales. Det kan være greit å leie bil både for å komme seg fra flyplassen, men også fra din feriebolig i Pyrénées-Orientales. Dersom du har tilgang til bil vil du mye enklere kunne dra dit du vil når det passer deg. Dersom du foretrekker kollektivtransport finnes det også muligheter for deg. Mer informasjon vil du kunne finne på lokale internettsider.

Utforsk reisemål rundt Pyrénées-Orientales

Collioure
2 144 ferieboliger
Perpignan
2 920 ferieboliger
Laroque-des-Alberes
2 332 ferieboliger
Ceret
628 ferieboliger
Vives
703 ferieboliger
Sorède
2 361 ferieboliger
Saint-Cyprien-Plage
2 940 ferieboliger
Argeles-sur-Mer
2 942 ferieboliger
Font-Romeu-Odeillo-Via
875 ferieboliger
Bolquere
869 ferieboliger
Pezilla-la-Riviere
549 ferieboliger
Trevillach
226 ferieboliger
Port Vendres
2 053 ferieboliger
Saint-Genis
2 579 ferieboliger
Banyuls-sur-Mer
1 733 ferieboliger
Cerbere
1 089 ferieboliger
Prats-de-Mollo-la-Preste
262 ferieboliger
Salses-le-Chateau
1 773 ferieboliger
Porte-Puymorens
850 ferieboliger
Saint-Paul-de-Fenouillet
179 ferieboliger