Guide til reisemålet

Dra til Tatui med sine teatre

Nyt blant annet teatre når du drar til Tatui. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Tatui

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil ikke Tatui skuffe deg. Dette er et par av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Egidio Labronici bypark (21,2 km)
  • Fazenda Ipanema Entrance (30,1 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Tatui

Flyplassen som ligger nærmest er Campinas (VCP-Viracopos - Campinas internasjonale flyplass). Herfra er det bare 83,6 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Tatui, BR?

I 2019 har vi 51 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tatui. Med blant annet 34 Hus og 12 Hus på landet/gods, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Tatui finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Tatui?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Tatui. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Procopio Ferreira Theater: 67 ferieboliger
  • Altina Vaz Tedesco-plassen: 282 ferieboliger
  • Sorocaba jernbanemuseum: 305 ferieboliger
  • Kommunalt marked: 302 ferieboliger
  • Laudelino do Amaral-plassen: 292 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Tatui på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Tatui?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 34 Hus i Tatui. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tatui, finner du:

  • Hus på landet/gods: 12 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Tatui?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 38 ferieboligene med basseng vi har i Tatui. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.