Guide til reisemålet

Dra til Korint med sitt operahus

Opplev Korint og alt det du finner av templer, opera og kultur her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med et godt underholdningstilbud, et rikt teatermiljø og spennende museer. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Transport

Å komme seg til og rundt i Korint

Dersom du foretrekker å ta tog, kan du dra til Korint stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Korint, GR?

I 2019 har vi 245 feriehus du kan velge blant i nærheten av Korint. Med blant annet 80 Hus og 80 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Korint finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Korint?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Korint. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Penteskoufi slott: 225 ferieboliger
  • Gamle Korint: 229 ferieboliger
  • Korint historie- og folkemuseum: 237 ferieboliger
  • Korint stasjon: 235 ferieboliger
  • Penteskoufi slott: 225 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Korint på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Korint?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 80 Hus i Korint. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Korint, finner du:

  • Villaer: 80 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 71 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 71 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus på landet/gods og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Korint?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 79 ferieboligene med basseng vi har i Korint. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.