Guide til reisemålet

Dra til Villanueva de Tapia med sine landlige omgivelser

De landlige omgivelsene og de botaniske hagene utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Villanueva de Tapia. Det avslappende mijøet og den hyggelige lokalbefolkningen er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både flotte restauranter og spennende guidede turer. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Villanueva de Tapia

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Villanueva de Tapia det perfekte reisemål. Dette er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Valdearenas Beach (8,6 km)
 • Parque de Rojas (28,3 km)
 • Torcal de Antequera (30,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Villanueva de Tapia

Flyplassen som ligger nærmest er Granada (GRX-Federico Garcia Lorca). Herfra er det bare 49,7 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Villanueva de Tapia, ES?

I 2019 har vi 194 feriehus du kan velge blant i nærheten av Villanueva de Tapia. Med blant annet 46 Hus og 25 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Villanueva de Tapia finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Villanueva de Tapia?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Villanueva de Tapia. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Colegiata de Santa Maria la Mayor: 540 ferieboliger
 • Museo de la Miel: 3 512 ferieboliger
 • Plaza de España: 423 ferieboliger
 • Narvaez palass: 499 ferieboliger
 • Anis museum: 368 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Villanueva de Tapia på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Villanueva de Tapia?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 46 Hus i Villanueva de Tapia. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Villanueva de Tapia, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 25 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 37 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 54 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Villanueva de Tapia?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 152 ferieboligene med basseng vi har i Villanueva de Tapia. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.