Guide til reisemålet

Dra til Springfield med sin bortgjemte beliggenhet

Områdets underholdning og historie er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Springfield. Byen er kjent for flotte golfbaner, spennende butikker og flotte restauranter. Når du i tillegg har det avslappende mijøet, vil du neppe bli skuffet. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Springfield

Fly til New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 56,5 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Baton Rouge, Louisiana (BTR-Baton Rouge Metropolitan), som ligger 59,5 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Springfield, LA, US?

I 2019 har vi 21 feriehus du kan velge blant i nærheten av Springfield. Med blant annet 9 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Springfield finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Springfield?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Springfield. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Tanger Outlets: 48 ferieboliger
  • Greystone Country Club: 89 ferieboliger
  • Hammond Station: 27 ferieboliger
  • Pelican Point golfklubb: 26 ferieboliger
  • Southeastern Louisiana universitet: 26 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Springfield på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Springfield?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Springfield. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Springfield, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Springfield?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 5 ferieboligene med basseng vi har i Springfield. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.