Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Neuvic

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Neuvic. Byen er særlig populær for flotte golfbaner og fine parker. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Neuvic

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som gjør Neuvic så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

 • Golf de Neuvic (2,5 km)
 • Golf Val St Jean (17,7 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Neuvic

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Neuvic et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Arboretum du chateau de Neuvic d'Ussel (1,7 km)
 • Volcan d'Auvergne (40,2 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Neuvic

Flyplassen som ligger nærmest er Aurillac (AUR-Tronquieres). Herfra er det bare 54,1 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Neuvic, FR?

I 2019 har vi 40 feriehus du kan velge blant i nærheten av Neuvic. Med blant annet 25 Hus og 2 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Neuvic finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Neuvic?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Neuvic. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Arboretum du chateau de Neuvic d'Ussel: 105 ferieboliger
 • Motstandsmuseet: 110 ferieboliger
 • Neuvic d'Ussel Golf: 130 ferieboliger
 • Golf de Neuvic: 106 ferieboliger
 • Place Tyssandier-d'Escous: 225 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Neuvic på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Neuvic?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 25 Hus i Neuvic. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Neuvic, finner du:

 • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 5 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Neuvic?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 15 ferieboligene med basseng vi har i Neuvic. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.