Guide til reisemålet

Dra til Regensburg med sine historiske plasser

Reis til Regensburg og nyt områdets katedral, historie og interessante museer. Byen ønsker sine besøkende velkommen med monumenter, hyggelige kaféer og slående arkitektur. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Regensburg

Flyplassen som ligger nærmest er München (MUC-Franz Josef Strauss internasjonale flyplass). Herfra er det bare 76,8 km til sentrum.

Dersom du foretrekker å ta tog, er Regensburg Hauptbahnhof, Regensburg-Prüfening stasjon og Regensburg-Burgweinting stasjon hovedstasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Regensburg, DE?

I 2019 har vi 87 feriehus du kan velge blant i nærheten av Regensburg. Med blant annet 80 Leiligheter/sameie og 3 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Regensburg finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Regensburg?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Regensburg. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Donau kjøpesenter: 126 ferieboliger
  • Brückturm-Museum: 126 ferieboliger
  • Schottenkirche (skotsk kloster): 129 ferieboliger
  • Bismarckplatz: 127 ferieboliger
  • Regensburg Hauptbahnhof: 125 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Regensburg på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Regensburg?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 80 Leiligheter/sameie i Regensburg. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Regensburg, finner du:

  • Hus: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hus på landet/gods: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 80 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Regensburg?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 6 ferieboligene med basseng vi har i Regensburg. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.