Finn sted – Ollauri

Hvor bør jeg bo ved Ollauri, ES?

I 2018 har vi 41 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ollauri. Med blant annet 15 leiligheter og 3 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ollauri finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Ollauri?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Ollauri. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Bodega Valenciso: 123 ferieboliger
 • Bodegas Beronia: 132 ferieboliger
 • Miranda de Ebro stasjon: 80 ferieboliger
 • Bodegas Muga: 109 ferieboliger
 • Rioja Natura Zoo: 102 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Ollauri på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Ollauri?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 leiligheter i Ollauri. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ollauri, finner du:

 • Hus: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig ved skibakkene i Ollauri?

Absolutt! Homeaway har 25 ferieboliger ved skibakkene til leie i Ollauri. Du har også mange andre muligheter i Ollauri og omegn, som:

 • På en golfresort: 19 ferieboliger
 • Ved fjellet: 12 ferieboliger
 • På landsbygda: 10 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Ollauri?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 5 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Ollauri. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen til Ollauri

  Nyt blant annet vin når du drar til Ollauri. Denne byen har noe for enhver. Det kan være lurt å leie en feriebolig uansett om du skal på familieferie, romantisk ferie eller vennetur. Da kan dere få rikelig med plass, mulighet til å lage mat hjemme og god internettilgang.

  Attraksjoner i og rundt Ollauri

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Ollauri? For å gjøre noen gøyale aktiviteter i byen, bør du besøke Bodega Valenciso og Bodegas Beronia. En tur til Bodegas Santalba, Vivanco museum for vinkultur eller Bodegas Ramon Bilbao kan også være veldig flott.