Guide til reisemålet

Nyt Greensboros landskap med idylliske innsjøer

Opplev Greensboro og alt det du finner av arkitektur, kunst og kirker her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med monumenter, flotte golfbaner og flotte innsjøer. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Greensboro

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Greensboro. Her er noen av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Madison bypark (26,7 km)
  • Kettle Creek Battlefield (30,3 km)
Transport

Transport i og rundt Greensboro

Flyplassen som ligger nærmest er Athens, GA (AHN-Ben Epps). Herfra er det bare 43,8 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Greensboro, GA, US?

I 2019 har vi 210 feriehus du kan velge blant i nærheten av Greensboro. Med blant annet 125 Hus og 37 Sommerhus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Greensboro finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Greensboro?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Greensboro. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Lake Oconee Village: 211 ferieboliger
  • Reynolds Plantation golfklubb: 121 ferieboliger
  • University of Georgia: 134 ferieboliger
  • Madison Morgan County besøkssenter: 150 ferieboliger
  • Oconee National Forest (nasjonalpark): 98 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Greensboro på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Greensboro?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 125 Hus i Greensboro. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Greensboro, finner du:

  • Sommerhus: 37 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 19 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Greensboro?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 55 ferieboligene med basseng vi har i Greensboro. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.