Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Vieillevie med vakre elver venter på å bli utforsket

Elvene og de landlige omgivelsene utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Vieillevie. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Vieillevie

Fly til Rodez (RDZ-Marcillac), den nærmeste flyplassen, 27,1 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Aurillac (AUR-Tronquieres), som ligger 27,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Vieillevie, FR?

I 2019 har vi 86 feriehus du kan velge blant i nærheten av Vieillevie. Med blant annet 33 Hus og 10 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Vieillevie finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Vieillevie?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 33 Hus i Vieillevie. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Vieillevie, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 10 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 25 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Vieillevie?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 40 ferieboligene med basseng vi har i Vieillevie. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.