Finn sted – 7. arrondissement

Hvor bør jeg bo ved 7. arrondissement, Paris?

I 2018 har vi 1,379 feriehus du kan velge blant i nærheten av 7. arrondissement. Med blant annet 1,258 leiligheter og 41 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av 7. arrondissement finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til 7. arrondissement?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i 7. arrondissement med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Montmartre: 693 ferieboliger
 • Curial Cambrai: 45 ferieboliger
 • Enfants-Rouges: 1,183 ferieboliger
 • Adamville: 20 ferieboliger
 • La Varenne Saint-Hilaire: 15 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker 7. arrondissement?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i 7. arrondissement. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Eiffeltårnet: 6,311 ferieboliger
 • Champ de Mars: 6,081 ferieboliger
 • Les Invalides: 6,077 ferieboliger
 • Paris Pont-de-l'Alma stasjon: 6,081 ferieboliger
 • Paris Musée d'Orsay stasjon: 6,093 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i 7. arrondissement på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i 7. arrondissement?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1,258 leiligheter i 7. arrondissement. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i 7. arrondissement, finner du:

 • Hus: 41 selvforsynte ferieboliger
 • Husbåter: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som gods og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i 7. arrondissement?

Absolutt! Homeaway har 525 ferieboliger i sentrum til leie i 7. arrondissement. Du har også mange andre muligheter i 7. arrondissement og omegn, som:

 • På en golfresort: 34 ferieboliger
 • Ved vannet: 8 ferieboliger
 • I en landsby: 5 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i 7. arrondissement?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 294 ferieboligene med anbefales for familier vi har i 7. arrondissement. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker 7. arrondissement for sine urbane omgivelser

  Opplev 7. arrondissement og alt det du finner av kunst, arkitektur og museer her. Reisende er særlig glad i byen fordi den har spennende guidede turer, hyggelige kaféer og monumenter, og dessuten for de fotgjengervennlige gatene og de urbane omgivelsene byen har å by på. Rodin-museet og Musee d'Orsay er to av de lokale attraksjonene her. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt 7. arrondissement

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker 7. arrondissement? Ikke gå glipp av landemerker som Eiffeltårnet og Les Invalides eller unike kulturelle severdigheter som Rodin-museet og Musee d'Orsay. Ta en tur til herlige grønne lunger som Champ de Mars, Luxembourg-hagen og Parc Monceau. Ta en shoppingtur til Galeries Lafayette, Forum des Halles og Centre Commercial les Arcades. Har du lyst å oppleve en kamp eller et arrangement? Da bør du kjøpe billetter til Stade de France. Hippodrome de Vincennes og National Nature Reserve of Saint-Quentin-en-Yvelines er et par av stedene du bør besøke hvis du er på jakt etter morsomme aktiviteter. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Triumfbuen, Katakombene i Paris og Versailles slott.