Guide til reisemålet

Dra til Autun med sine landlige omgivelser

Opplev Autun og alt det du finner av katedral, kultur og monumenter her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med flotte skoger, flotte golfbaner og et trivelig elveområde. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Autun

Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som gjør Autun så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Parc Touristique des Combes (16,8 km)
  • Parc Saint Louis golfbane (29,2 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Autun

Dersom du foretrekker å ta tog, er hovedstasjonen Autun stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Autun, FR?

I 2019 har vi 69 feriehus du kan velge blant i nærheten av Autun. Med blant annet 13 Bungalower og 24 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Autun finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Autun?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Autun. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Musee Rolin: 205 ferieboliger
  • Romersk teater: 213 ferieboliger
  • Plan d'eau du Vallon: 214 ferieboliger
  • Cathedrale St. Lazare: 205 ferieboliger
  • Tempelet i Autun: 210 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Autun på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Bungalower i Autun?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Bungalower i Autun. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Autun, finner du:

  • Hus: 24 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 15 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Autun?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 19 ferieboligene med basseng vi har i Autun. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.