Hvor bør jeg bo ved Wong Sawang, Nonthaburi?

I 2018 har vi 9 feriehus du kan velge blant i nærheten av Wong Sawang. Med blant annet 8 Leiligheter/sameie og 3 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Wong Sawang finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Wong Sawang?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Wong Sawang. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Thailand kultursenter: 1 165 ferieboliger
  • Wat Benchamabophit: 987 ferieboliger
  • Siam Park City: 1 154 ferieboliger
  • Gateway Ekamai kjøpesenter: 1 165 ferieboliger
  • Saranrom-parken: 1 171 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Wong Sawang på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Wong Sawang?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Leiligheter/sameie i Wong Sawang. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Wong Sawang, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 3 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Wong Sawang?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 5 ferieboligene med basseng vi har i Wong Sawang. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.