Hvor bør jeg bo ved Marco Island, FL, US?

I 2018 har vi 2 492 feriehus du kan velge blant i nærheten av Marco Island. Med blant annet 1 382 leiligheter og 943 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Marco Island finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Marco Island?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Marco Island med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Tigertail Beach: 735 ferieboliger
 • Old Naples: 378 ferieboliger
 • Lely Resort: 296 ferieboliger
 • Ole: 154 ferieboliger
 • Golden Gates Estates: 22 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Marco Island?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Marco Island. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Marco Island Marina: 3 793 ferieboliger
 • Marco Island Historical Museum: 3 650 ferieboliger
 • Jane Hittler Park: 3 778 ferieboliger
 • Caxambas Park: 3 495 ferieboliger
 • Pelican Pier Marina: 3 855 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Marco Island på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Marco Island?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 382 leiligheter i Marco Island. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Marco Island, finner du:

 • Hus: 943 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 65 selvforsynte ferieboliger
 • Gods: 5 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Marco Island?

Absolutt! Homeaway har 1 450 ferieboliger på en golfresort til leie i Marco Island. Du har også mange andre muligheter i Marco Island og omegn, som:

 • Ved vannet: 171 ferieboliger
 • I sentrum: 139 ferieboliger
 • På stranden: 94 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Marco Island?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 146 ferieboligene med sauna vi har i Marco Island. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Marco Island og opplev et område med skjønne øyer som venter på å bli utforsket

  Sjøen, strendene og øyene gjør at en tur til Marco Island er så unikt. Det avslappende mijøet er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på gode muligheter for fugletitting, herlige båtturer og flotte restauranter. Naples Pier og Naples zoologiske og karibiske hage er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Marco Island

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Marco Island? Ta med deg barna til Naples Pier, Naples zoologiske og karibiske hage og Marco Golf and Garden. Du kan dra til Tigertail Beach eller Hideaway Beach hvis du har lyst å slikke sol, eller til Jane Hittler Park eller Mackle Park hvis du vil oppleve vakker natur. Ta en tur til Rose Marina, Marco Island Marina eller Pelican Pier Marina hvis du har lyst å oppleve noen av de virkelig morsomme aktivitetene byen har å by på. Legg inn et besøk til South Marco Beach, Caxambas Park eller Rookery Bay National Estuarine Research Reserve under oppholdet ditt her. Andre ting du kan gjøre mens du er i byen, er for eksempel å dra til Marco sentrum kjøpesenter, Marco Players Theater eller Esplanade Shoppes.