AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Supetar og området rundt venter på deg med sin bortgjemte beliggenhet

Øyene og de vakre omgivelsene gjør Supetar så innbydende for sine besøkende. De som reiser hit setter stor pris på de trendy omgivelsene i byen. Når du drar hit vil du dessuten få ostebutikker, koselige kaffebarer og herlige båtturer. Diokletians slott og Zlatni Rat-stranden er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Supetar

Er du på jakt etter ting å gjøre i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Supetar. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

 • Dinopark Kroatia (12,2 km)
 • Marjan-åsen (18,7 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Supetar

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Supetar skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Zlatni Rat-stranden (13,9 km)
 • Cetina-juvet (14,1 km)
 • Supetar-stranden (1,7 km)
 • Dugi Rat strand (10 km)
 • Vidova Hora (11 km)
 • Duce-stranden (11,4 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Supetar

Flyplassen som ligger nærmest er Brac (BWK). Den ligger 13 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Split (SPU), som ligger 28,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Supetar, HR?

I 2020 har vi 1 475 feriehus du kan velge blant i nærheten av Supetar. Med blant annet 148 Villaer og 205 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Supetar finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Villaer i Supetar?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 148 Villaer i Supetar. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Supetar, finner du:

 • Hus: 205 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 1 088 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Supetar?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 408 ferieboligene med basseng vi har i Supetar. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.