Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Vernet-la-Varenne

Parkene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Vernet-la-Varenne uforglemmelig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Vernet-la-Varenne

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Vernet-la-Varenne et ypperlig sted å reise. Her er noen av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Parc Naturel Régional Livradois-Forez (16,4 km)
  • Garden of the Earth (22 km)
Transport

Transport i og rundt Vernet-la-Varenne

Fly til Clermont-Ferrand (CFE-Clermont-Ferrand - Auvergne internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 41,8 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Le Puy-en-Velay (LPY-Loudes), som ligger 50,6 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Vernet-la-Varenne, FR?

I 2019 har vi 71 feriehus du kan velge blant i nærheten av Vernet-la-Varenne. Med blant annet 39 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Vernet-la-Varenne finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Vernet-la-Varenne?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Vernet-la-Varenne. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Beal fjellpass: 142 ferieboliger
  • Kniplingemuseum: 157 ferieboliger
  • Eglise de Mailhat: 270 ferieboliger
  • Brassac-les-Mines stasjon: 189 ferieboliger
  • Clermont-Ferrand Les Martes-de-Veyre stasjon: 389 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Vernet-la-Varenne på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Vernet-la-Varenne?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 39 Hus i Vernet-la-Varenne. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Vernet-la-Varenne, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 11 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 11 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Vernet-la-Varenne?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Vernet-la-Varenne. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.