Finn sted – De Zilk

Hvor bør jeg bo ved De Zilk, NL?

I 2018 har vi 437 feriehus du kan velge blant i nærheten av De Zilk. Med blant annet 237 hus og 149 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av De Zilk finner du på HomeAway.

Kan jeg leie hus i De Zilk?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 237 hus i De Zilk. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i De Zilk, finner du:

 • Leiligheter: 149 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 9 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 8 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som hytter og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på stranden i De Zilk?

Absolutt! Homeaway har 158 ferieboliger på stranden til leie i De Zilk. Du har også mange andre muligheter i De Zilk og omegn, som:

 • På en golfresort: 154 ferieboliger
 • I en landsby: 94 ferieboliger
 • I sentrum: 60 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i De Zilk?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 92 ferieboligene med anbefales for familier vi har i De Zilk. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Velg en feriebolig for turen til De Zilk

  Reis til De Zilk og lei en feriebolig og opplev stedet på sitt aller beste. Denne byen har noe for enhver. Noen av toppattraksjonene i området er Nes, Wet 'n Wild og Concertgebouw. Vurder å leie en feriebolig under oppholdet. Mange av utleieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom, satelitt- eller kabel-TV og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt De Zilk

  Lurer du på hva du bør se når du besøker De Zilk? Noen av de populære familievennlige attraksjonene i området er Wet 'n Wild og Artis zoo. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Nes og Leidseplein eller få en lærerik kveld ved å dra til Concertgebouw eller Stedelijk Museum. Benytt deg av den vakre naturen ved å ta en tur til Hortus Botanicus. Du kan ta en runde shopping på Blomstermarkedet. For å få med deg noen av byens mest populære attraksjoner, bør du dra til Van Gogh-museet, Rijksmuseum og Heineken Experience under oppholdet ditt. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Anne Franks hus, Begijnhof og Amsterdam museum.