Finn sted – Naples

Hvor bør jeg bo ved Naples, FL, US?

I 2018 har vi 7 034 feriehus du kan velge blant i nærheten av Naples. Med blant annet 4 115 leiligheter og 2 314 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Naples finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Naples?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Naples med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Old Naples: 378 ferieboliger
 • Lely Resort: 304 ferieboliger
 • Ole: 154 ferieboliger
 • Golden Gates Estates: 22 ferieboliger
 • Park Shore: 236 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Naples?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Naples. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Lowdermilk Beach Park: 6 759 ferieboliger
 • Naples Historical Society: 5 845 ferieboliger
 • Holocaust Museum of Southwest Florida: 6 515 ferieboliger
 • Isles of Capri Marina: 3 977 ferieboliger
 • Coastland Center: 6 800 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Naples på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Naples?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 4 115 leiligheter i Naples. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Naples, finner du:

 • Hus: 2 314 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 220 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 31 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som gods og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Naples?

Absolutt! Homeaway har 4 556 ferieboliger på en golfresort til leie i Naples. Du har også mange andre muligheter i Naples og omegn, som:

 • Ved vannet: 563 ferieboliger
 • I sentrum: 496 ferieboliger
 • På stranden: 292 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Naples?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 388 ferieboligene med sauna vi har i Naples. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Naples venter på deg med vakre strender

  Opplev Naples og alt det du finner av underholdning, opera og teatre her. Byen ønsker sine besøkende velkommen med morsomme musikaler, vakre strender og dyrehage. Naples Pier, Naples zoologiske og karibiske hage og Barefoot Beach er noen av de flotteste attraksjonene du finner her. Vurder å leie en feriebolig under oppholdet. Mange av utleieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom, satelitt- eller kabel-TV og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Naples

  Skal du besøke Naples for første gang, og lurer på hva du bør gjøre der? Naples Pier og Naples zoologiske og karibiske hage er to av de lokale attraksjonene. Ikke gå glipp av kulturelle høydepunkter som Von Liebig kunstsenter, Naples Depot Museum og Heritage Trail Museum. Du kan dra til Barefoot Beach eller Naples Beach hvis du har lyst å slikke sol, eller til Cambier Park eller Sørvest-Florida bevaringsområde hvis du vil oppleve vakker natur. Ta en tur til Evergreen Golf and Country Club, Riviera golfklubb eller Hibiscus Golf Club hvis du har lyst å oppleve noen av de virkelig morsomme aktivitetene byen har å by på. Vurder å ta en tur til Museum of Military Memorabilia, Lowdermilk Beach Park eller Naples reservat under oppholdet. Andre ting du kan gjøre mens du er i byen, er for eksempel å dra til Collier County Museum, Naples botaniske hage eller Holocaust Museum of Southwest Florida.