Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Saint-Martin-Lalande

Oppdag den unike sjarmen til Saint-Martin-Lalande med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Saint-Martin-Lalande

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Saint-Martin-Lalande et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest praktfulle severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Canal du Midi museum og hage (15,3 km)
  • Canal du Midi museum og hage (15,3 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Saint-Martin-Lalande

Flyplassen som ligger nærmest er Carcassonne (CCF-Pays Cathare). Den ligger 25,5 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 35,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Martin-Lalande, FR?

I 2019 har vi 247 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Martin-Lalande. Med blant annet 102 Hus og 19 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Saint-Martin-Lalande finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Saint-Martin-Lalande?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Saint-Martin-Lalande. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Labastide-d'Anjou stasjon: 479 ferieboliger
  • Maison des Consuls: 597 ferieboliger
  • Saint-Hilaire klosterkirke: 1 158 ferieboliger
  • Sémalens stasjon: 370 ferieboliger
  • Limoux stasjon: 1 102 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Saint-Martin-Lalande på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Saint-Martin-Lalande?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 102 Hus i Saint-Martin-Lalande. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Martin-Lalande, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 19 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 14 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 52 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Martin-Lalande?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 176 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Martin-Lalande. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.