Hvor bør jeg bo ved Astoria, New York?

I 2018 har vi 208 feriehus du kan velge blant i nærheten av Astoria. Med blant annet 166 leiligheter og 27 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Astoria finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Astoria?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Astoria med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Midtown: 1 200 ferieboliger
 • Ironbound District: 18 ferieboliger
 • Constable Hook: 23 ferieboliger
 • West Side: 79 ferieboliger
 • Greenville: 43 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Astoria?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Astoria. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Socrates Sculpture Park: 5 290 ferieboliger
 • Museum of the Moving Image: 5 295 ferieboliger
 • Astoria Park: 5 288 ferieboliger
 • Noguchi Museum: 5 132 ferieboliger
 • Times Square: 5 311 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Astoria på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Astoria?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 166 leiligheter i Astoria. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Astoria, finner du:

 • Hus: 27 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Astoria?

Absolutt! Homeaway har 38 ferieboliger i sentrum til leie i Astoria. Du har også mange andre muligheter i Astoria og omegn, som:

 • På en golfresort: 11 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Astoria?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 39 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Astoria. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Astoria venter på deg med nydelige solnedganger

  Områdets kunst og arkitektur er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Astoria. Byen er kjent for den hyggelige lokalbefolkningen og det vakre landskapet, og i tillegg kan du nyte et trivelig elveområde, ragende skyskrapere og flotte restauranter når du reiser hit. Noen av toppattraksjonene i området er Floating Pool, Bloomingdale's og Barney's. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt Astoria

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Astoria? Ikke gå glipp av kulturelle høydepunkter som Museum of the Moving Image og Noguchi Museum. Hvis du har lyst å oppleve den vakre naturen, bør du ta en tur til Astoria Park og Socrates skulpturpark. Ta en shoppingtur til Bloomingdale's, Barney's og Macy's. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Citi Field eller Yankee stadion. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Floating Pool, Central Park og Rockefeller Center.