AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Omgivelsene rundt Arvika med idylliske innsjøer venter på å bli utforsket

Områdets interessante museer og monumenter er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Arvika. Den hyggelige lokalbefolkningen er også noe de som reiser hit setter pris på. Byen kan dessuten by på flotte innsjøer, spennende guidede turer og fine parker. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Arvika

Håper du å finne attraksjoner å besøke når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt som gjør Arvika til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Eda golfklubb (21,9 km)
  • Årjäng golfklubb (39,6 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Arvika

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Arvika et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Storkasberget (4,3 km)
  • Glaskogen naturreservat (18,3 km)
  • Rottneros park (34,3 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Arvika

Flyplassen som ligger nærmest er Karlstad (KSD). Herfra er det bare 48,9 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Torsby (TYF-Fryklanda), som ligger 59,9 km unna.

Dersom du heller vil reise med tog, kan du ta turen til Arvika stasjon eller Arvika Ottebol stasjon og få sett mer av byen.

Hvor bør jeg bo ved Arvika, SE?

I 2020 har vi 37 feriehus du kan velge blant i nærheten av Arvika. Med blant annet 33 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Arvika finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Arvika?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 33 Hus i Arvika. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Arvika, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Arvika?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 13 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Arvika. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.