Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Holmedal

Opplev den unike karakteren til Holmedal ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Transport

Transport i og rundt Holmedal

Fly til Florø (FRO), den nærmeste flyplassen, 27,5 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, er det også mulig å fly til Forde (FDE-Bringeland), som ligger 31,2 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Holmedal?

I 2019 har vi 49 feriehus du kan velge blant i nærheten av Holmedal. Med blant annet 44 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Holmedal finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Holmedal?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 44 Hus i Holmedal. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Holmedal, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Holmedal?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 37 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Holmedal. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.