Finn sted – Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst

Hvor bør jeg bo ved Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst, Palma de Mallorca?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 3 435 feriehus i Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst. Bo med familie og venner i ett av 1 227 Hus eller 576 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Port de Sóller: 186 ferieboliger
 • Es Coll d'en Rabassa: 27 ferieboliger
 • El Molinar: 35 ferieboliger
 • San Agustin: 64 ferieboliger
 • Cala Mayor: 64 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 1 227 Hus nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 576 ferieboliger
 • Villaer: 1 217 ferieboliger
 • Hytter: 238 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 2 521 ferieboligene med basseng vi har nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 3 434 ferieboliger med onlinebooking og 2 188 med øyeblikkelig bekreftelse nær Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst!