Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Wallduern

Oppdag den unike sjarmen til Wallduern med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Wallduern

Er du på utkikk etter severdigheter å utforske under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt Wallduern har å by på. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Brauhaus Faust (15,1 km)
  • Geierstal Golf Club (22,2 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Wallduern

Foretrekker du å ta tog, kan du ta turen til Walldürn stasjon eller Rippberg stasjon og utforske byen derfra.

Hvor bør jeg bo ved Wallduern, DE?

I 2019 har vi 113 feriehus du kan velge blant i nærheten av Wallduern. Med blant annet 9 Hus og 57 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Wallduern finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Wallduern?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Wallduern. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Rippberg stasjon: 478 ferieboliger
  • Kleiner See Park: 666 ferieboliger
  • Höchst (Odenw) stasjon: 645 ferieboliger
  • Adelsheim Sennfeld stasjon: 129 ferieboliger
  • Buchen Ost stasjon: 343 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Wallduern på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Wallduern?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 9 Hus i Wallduern. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Wallduern, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 57 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Wallduern?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 8 ferieboligene med basseng vi har i Wallduern. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.