Guide til reisemålet

Vakre Dildo venter på deg med skjønne øyer

Nyt blant annet kultur når du drar til Dildo. Byen ønsker sine besøkende velkommen med skjønne øyer, sjøutsikt og muligheter for delfinsafari. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Dildo

Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som er så gøy med Dildo. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

  • Pitchers Pond golfbane (15,8 km)
  • Rodrigues Winery (17,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Dildo

Flyplassen som ligger nærmest er St. John's, Newfoundland and Labrador (YYT-St. John's internasjonale flyplass). Den ligger 60,7 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Dildo, NL, CA?

I 2019 har vi 18 feriehus du kan velge blant i nærheten av Dildo. Med blant annet 2 Hus og 7 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Dildo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Dildo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Dildo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Dildo Area Interpretation Centre: 32 ferieboliger
  • Dildo Harbour: 32 ferieboliger
  • St. Joseph's romersk-katolske kirke: 45 ferieboliger
  • Pitchers Pond golfbane: 33 ferieboliger
  • Whitbourne Heritage Museum: 29 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Dildo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Dildo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 2 Hus i Dildo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Dildo, finner du:

  • Hytter: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 7 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Skihytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Dildo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 10 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Dildo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.