Guide til reisemålet

Portland og området rundt venter på deg med sin rike kultur

Nyt blant annet kultur når du drar til Portland. Byen er kjent for muligheter for å dra på hvalsafari, gode fiskeforhold og koselige kaffebarer. Når du i tillegg har de fotgjengervennlige gatene, vil du neppe bli skuffet. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Portland

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Portland. Her er noen av områdets mest iøynefallende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Fawthrop Lagoon (1,4 km)
  • Nuns Beach (2,4 km)
  • Bridgewater Bay Beach (13,1 km)
  • Seal Point (17,9 km)
  • Bridgewater Petrified Forest (21 km)
Transport

Transport i og rundt Portland

Fly til Portland, Victoria (PTJ), den nærmeste flyplassen, 13,2 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Portland, VIC, AU?

I 2019 har vi 66 feriehus du kan velge blant i nærheten av Portland. Med blant annet 40 Hus og 15 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Portland finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Portland?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 40 Hus i Portland. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Portland, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 15 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 7 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 7 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Portland?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 19 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Portland. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.