Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Andenne

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Andenne. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte golfbaner. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Andenne

Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt som gjør Andenne til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

 • Ravel Ligne 150A (23,5 km)
 • Five Nations Golf Club (25,8 km)
 • Les bains de Dinant (27,8 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Andenne

Flyplassen som ligger nærmest er Liege (LGG). Den ligger 33,4 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Charleroi (CRL – Brussels South Charleroi), som ligger 42,8 km unna.

Dersom du foretrekker å ta tog, er Château-de-Seilles stasjon, Sclaigneaux stasjon og Andenne stasjon de største stasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Andenne, BE?

I 2019 har vi 71 feriehus du kan velge blant i nærheten av Andenne. Med blant annet 28 Hus og 12 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Andenne finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Andenne?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Andenne. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Andenne stasjon: 297 ferieboliger
 • Musée de Groesbeeck-de-Croix: 175 ferieboliger
 • Domaine du Ry d'Argent: 137 ferieboliger
 • Hagene i Hoegaarden: 92 ferieboliger
 • Dinant stasjon: 297 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Andenne på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Andenne?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 28 Hus i Andenne. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Andenne, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 12 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 12 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Andenne?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 13 ferieboligene med basseng vi har i Andenne. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.