Hvor bør jeg bo ved Puerto Banus strand, Marbella?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 6 903 feriehus i Puerto Banus strand. Bo med familie og venner i ett av 4 466 Leiligheter/sameie eller 4 371 Ettromsleiligheter . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Puerto Banus strand?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Puerto Banus strand – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Urbanización Costabella: 174 ferieboliger
 • Urbanización el Rosario: 204 ferieboliger
 • Urbanización Riviera Beach: 188 ferieboliger
 • Elveria: 499 ferieboliger
 • Urbanización Pinos Verdes: 248 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Puerto Banus strand?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 4 466 Leiligheter/sameie nær Puerto Banus strand. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Puerto Banus strand, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 4 371 ferieboliger
 • Villaer: 1 141 ferieboliger
 • Hus: 1 069 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Puerto Banus strand?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 5 430 ferieboligene med basseng vi har nær Puerto Banus strand. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Puerto Banus strand?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 6 856 ferieboliger med onlinebooking og 3 023 med øyeblikkelig bekreftelse nær Puerto Banus strand. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Puerto Banus strand!

   Ferie i Puerto Banus

   Puerto Banus i Marbella, Spania, har sol, strender og alt du trenger for et opphold i varmen. Sør-vest i Spania, i området Costa del Sol, gir Puerto Banus en slags St. Tropez-stemning: et marineområde med luksusyachter og celebriteter, og hvor shopping er lett tilgjengelig med et imponerende utvalg, og hvor man kan titte på mennesker i timevis. Her er også nattelivet en stor del av boltringsplassen til de rike og vakre. Selve området er også estetisk vakkert, med vann og fjell i bakgrunnen. Området er bare 6 kilometer unna sentrum av Marbella. Puerto Banus har gjennomsnittstemperaturer på 24 grader i sommermånedene og 12 grader om vinteren, så du kan stole på at været er deilig og behagelig uansett når på året du velger å dra til ditt feriehus i Puerto Banus. Man er ofte ikke alene om å reise til Puerto Banus - byen får rundt 4,5 -5 millioner besøkende hvert år, et helt utrolig tall, men sant, ettersom dette stedet tiltrekker mange som er glade i sol, varme og litt luksus.

   Severdigheter i nærheten av din feriebolig i Puerto Banus

   Du finner veldig gode, om enn noe dyre, butikker for kvalitetsshopping i Puerto Banus. Langs gatene finner du butikker med Versace, Gucci, Christian Dior og Dolce & Gabbana. Ikke glem å se marineversjonen av ”Hall of Fame,” hvor blant andre Julio Igesias har en stjerne, eller det vil si, en sjøstjerne, på promenaden. Andre sjøstjerner tilhører andre filmstjerner og kongelige, og det er nettopp disse som ofte besøker Puerto Banus mens de ligger på dekk og nyter drinker på luksusyachtene i det glitrende vannet. Med en leilighet i Puerto Banus kan man beundre det myldrende menneskelivet ved havnen, samtidig som man kan nyte stedets sjarm og skjønnhet og spise lunsj på promenaden. Du kan også gå på lørdagsmarkedet ved Antonio Banderas-plassen (oppkalt etter skuespilleren) og kjøpe kunst fra lokale kunstnere. Her fås også alt mulig av klær, sko, smykker og mat. Få også med deg La Victoria mens du er ferie i Purto Banus, en 25 meter høy statue som du kan se heve armene i været over palmetoppene.

   Fritidsaktiviteter i nærheten av ditt feriehus i Puerto Banus

   Planlegger du å legge din reise til Puerto Banus til juli? Da er du så heldig at du kan få med deg den store flamencofestivalen! Se de kvinnelige beboere i Puerto Banus danse i flotte flamencokjoler mens du hører spanske rytmer fylle gatene langs dekorerte boder med mat og drikke. Små barn blir også kledd opp i kostymer. Hvis du ønsker å besøke nabobyene er dette fult oppnåelig. Gibraltar ligger bare en times kjøretur unna din leilighet i Puerto Banus, og det samme gjør Malaga. Costa del Sol er enda nærmere og har fantastiske strender for deg som vil ta en avslappende dag på stranden.

   Spis & drikk på ferie i Puerto Banus

   Puerto Banus ligger pakket inn i Marbellas gastronomi. Det betyr at Puerto Banus og områdene rundt vil by på middelhavsmat bestående av alt fra deilige salater og olivenolje til flott sjømat! Supperettene gazpacho og ajoblanco, som oftest blir servert kalde (gazpacho har noen ganger isbiter i suppen), er absolutt populære retter i Marbella og kan fås på de fleste restauranter. Du kan også tilfredsstille smaksløkene med salater laget med poteter, tomater, løk og torsk eller tunfisk. Salaten lages i såkalt Malaga-stil. I Marbella-området finner du også deilige viner av topp kvalitet, som Rioja eller Ribera del Duero. Puerto Banus har mange flotte restauranter, så her gjelder det å kose seg med deilig middelhavsmat og kjølig vin!

   Slik kan du reise til Puerto Banus

   Det går stadig fly fra Norge til Malaga flyplass, som er den vanligste flyplassen å fly inn til når man skal reise til Puerto Banus. Det går ingen busser direkte fra flyplassen til Puerto Banus, men man kan ta flybussen fra flyplassen til sentralbusstasjonen i Marbella. Denne stasjonen er 8 kilometer unna. Derfra kan du ta en ny buss til Puerto Banus, eller kanskje en taxi. Sistnevnte vil koste omkring 12 euro. Det finnes leiebilfirmaer på flyplassen om man ønsker å bruke bil. Hovedveien Antovia del Mediterraneo er verdt å velge for dens nydelige utsikt fra kysten. Kjøreturen tar 40 minutter. Det går også lokale busser rundt omkring i byen, og billetter fås kjøpt på bussen.