AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Cavtat og området rundt venter på deg med sin romantiske stemning

Strendene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Cavtat uforglemmelig. Denne byen er godt likt for morsomme sportsarrangementer, flotte restauranter og herlige båtturer, og de romantiske omgivelsene og den hyggelige lokalbefolkningen setter dessuten prikken over i-en. Rector-palasset og St. Blaise kirke er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Natur

Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Cavtat

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Cavtat et supert sted å reise. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Mlini-stranden (4,4 km)
  • Srebreno strand (4,8 km)
  • Sv. Jakov-stranden (9,4 km)
  • Lokrum (9,7 km)
  • Banje-stranden (10,8 km)
  • Mt. Srd (11,8 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Cavtat

Flyplassen som ligger nærmest er Dubrovnik (DBV). Herfra er det bare 4,3 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Tivat (TIV), som ligger 44,9 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Cavtat, HR?

I 2020 har vi 3 248 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cavtat. Med blant annet 266 Villaer og 217 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cavtat finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Villaer i Cavtat?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 266 Villaer i Cavtat. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cavtat, finner du:

  • Hus: 217 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 1 890 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Cavtat?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 632 ferieboligene med basseng vi har i Cavtat. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.