Hvor bør jeg bo ved Kiev, UA?

I 2018 har vi 573 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kiev. Med blant annet 552 leiligheter og 11 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kiev finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Kiev?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Kiev med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Podil: 138 ferieboliger
 • Lypky: 446 ferieboliger
 • Верхнє місто: 335 ferieboliger
 • Афанасівський яр: 372 ferieboliger
 • Хрещатий яр: 427 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Kiev?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Kiev. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Kiev-Passajirskii stasjon: 580 ferieboliger
 • A.V. Fomin botaniske hage: 579 ferieboliger
 • Tomb of the Unknown Soldier: 575 ferieboliger
 • Kiev TV Tower: 573 ferieboliger
 • Den gylne porten: 575 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Kiev på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Kiev?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 552 leiligheter i Kiev. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kiev, finner du:

 • Hus: 11 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Kiev?

Absolutt! Homeaway har 152 ferieboliger i sentrum til leie i Kiev. Du har også mange andre muligheter i Kiev og omegn, som:

 • På en golfresort: 3 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Kiev?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 6 ferieboligene med sauna vi har i Kiev. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Kiev venter på deg med sine historiske plasser

  Nyt områdets kunst, kultur og historie med en feriebolig i Kiev. Byen er kjent for flotte katedraler, spennende museer og monumenter. Når du i tillegg har university, er det vanskelig å bli skuffet. For litt kultur kan du besøke Uavhengighetsplassen, St. Sophia katedral eller Kiev operahus. Vurder å leie en feriebolig under oppholdet. Mange av utleieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom, satelitt- eller kabel-TV og adskilt spiseområde.

  Attraksjoner i og rundt Kiev

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Kiev? Kiev zoologiske hage er en av de lokale attraksjonene. Ikke gå glipp av landemerker som Uavhengighetsplassen og St. Mikaels kloster med gullkuppel eller unike kulturelle severdigheter som St. Sophia katedral og Kiev operahus. Andre populære steder å besøke er for eksempel Den gylne porten, Mariinskij-palasset og St. Andreas-kirken.