Hvor bør jeg bo ved Na Hale O Keauhou, Kailua-Kona?

I 2019 har vi 23 feriehus du kan velge blant i nærheten av Na Hale O Keauhou. Med blant annet 5 Leiligheter/sameie og 18 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Na Hale O Keauhou finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Na Hale O Keauhou?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Na Hale O Keauhou – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Keauhou: 1 834 ferieboliger
 • Opihihale: 153 ferieboliger
 • Kona Palisades: 185 ferieboliger
 • Kona Paradise: 35 ferieboliger
 • Alli Heights: 202 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Na Hale O Keauhou?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 5 Leiligheter/sameie nær Na Hale O Keauhou. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Na Hale O Keauhou, finner du:

 • Townhouse: 18 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Na Hale O Keauhou?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 21 ferieboligene med basseng vi har nær Na Hale O Keauhou. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Na Hale O Keauhou?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 23 ferieboliger med onlinebooking og 20 med øyeblikkelig bekreftelse nær Na Hale O Keauhou. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Na Hale O Keauhou!

   Utforsk reisemål rundt Na Hale O Keauhou