Guide til reisemålet

Verdun vil trollbinde deg med sin luksus

Nyt områdets monumenter, kirker og historie med en feriebolig i Verdun som base. Noe av det som er mest populært med byen er at den har flotte sykkelstier. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Transport i og rundt Verdun

Dersom du reiser med tog, kan du dra til Verdun stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Verdun, FR?

I 2019 har vi 32 feriehus du kan velge blant i nærheten av Verdun. Med blant annet 11 Hus og 6 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Verdun finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Verdun?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Verdun. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Monument de la Victoire: 32 ferieboliger
  • Verdun stasjon: 33 ferieboliger
  • Longwy Baroncourt stasjon: 25 ferieboliger
  • Abbaye Bénédictine de Saint-Michel: 29 ferieboliger
  • Dun-Haut-katedralen: 48 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Verdun på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Verdun?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 11 Hus i Verdun. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Verdun, finner du:

  • Bungalower: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 5 selvforsynte ferieboliger
  • Skihytter: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Verdun?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Verdun. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.