Guide til reisemålet

Opplev omgivelser med vakker natur i Eureka

Nyt blant annet kultur når du drar til Eureka. De som reiser hit setter stor pris på den hyggelige lokalbefolkningen i byen. Når du drar hit vil du dessuten få et rikt dyreliv, flotte golfbaner og fine parker. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Eureka

Håper du på å finne ting å gjøre i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Eureka så unikt. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Crystal Lakes golfbane (11,7 km)
  • Meadow Creek golfbane (14,1 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Eureka

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Eureka skuffe deg. Her er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Minnelund (8,2 km)
  • Dickey Lake (20,3 km)
Transport

Transport i og rundt Eureka

Flyplassen som ligger nærmest er Kalispell, Montana (FCA-Glacier Park internasjonale flyplass). Den ligger 82,1 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Eureka, MT, US?

I 2019 har vi 49 feriehus du kan velge blant i nærheten av Eureka. Med blant annet 17 Hytter og 18 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Eureka finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hytter i Eureka?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 17 Hytter i Eureka. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Eureka, finner du:

  • Hus: 18 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Jakthytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Eureka?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 6 ferieboligene med basseng vi har i Eureka. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.