Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Chateauponsac

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Chateauponsac. Denne byen har noe for enhver. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Chateauponsac

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Chateauponsac skuffe deg. Her er bare noen av områdets mest bemerkelsesverdige naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Sagnatdammen (6,6 km)
  • Saint-Pardoux-sjøen (10,3 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Chateauponsac

Flyplassen som ligger nærmest er Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass). Den ligger 30,9 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Chateauponsac, FR?

I 2019 har vi 91 feriehus du kan velge blant i nærheten av Chateauponsac. Med blant annet 35 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Chateauponsac finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Chateauponsac?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Chateauponsac. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Rene Bauberot-museet, Chateauponsac: 150 ferieboliger
  • Limoges stasjon: 163 ferieboliger
  • Le Dorat stasjon: 154 ferieboliger
  • Limoges katedral: 160 ferieboliger
  • Ambazac stasjon: 169 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Chateauponsac på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Chateauponsac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 35 Hus i Chateauponsac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Chateauponsac, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 6 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 23 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 23 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Chateauponsac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 36 ferieboligene med basseng vi har i Chateauponsac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.