Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Meuzac

Oppdag den unike sjarmen til Meuzac med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Meuzac

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 40 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne), som ligger 45,2 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Meuzac, FR?

I 2019 har vi 70 feriehus du kan velge blant i nærheten av Meuzac. Med blant annet 29 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Meuzac finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Meuzac?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Meuzac. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Limoges stasjon: 157 ferieboliger
  • Allassac stasjon: 588 ferieboliger
  • Château de Hautefort: 1 018 ferieboliger
  • Chateau de Chalucet: 171 ferieboliger
  • Limoges katedral: 155 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Meuzac på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Meuzac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 29 Hus i Meuzac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Meuzac, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 21 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 21 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Meuzac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 26 ferieboligene med basseng vi har i Meuzac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.