Hvor bør jeg bo ved Granville, FR?

I 2018 har vi 573 feriehus du kan velge blant i nærheten av Granville. Med blant annet 302 hus og 176 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Granville finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Granville?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Granville. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Granville stasjon: 1 356 ferieboliger
 • Granville fyrtårn: 1 360 ferieboliger
 • Notre Dame Cap Lihou kirke: 1 353 ferieboliger
 • Granville Cérences stasjon: 1 126 ferieboliger
 • Folligny stasjon: 1 160 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Granville på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Granville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 302 hus i Granville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Granville, finner du:

 • Leiligheter: 176 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 23 selvforsynte ferieboliger
 • Bobiler: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som låver og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Granville?

Absolutt! Homeaway har 253 ferieboliger på en golfresort til leie i Granville. Du har også mange andre muligheter i Granville og omegn, som:

 • På stranden: 228 ferieboliger
 • På landsbygda: 125 ferieboliger
 • I sentrum: 107 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Granville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 6 ferieboligene med sauna vi har i Granville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Granville og opplev et område med en flott marina som venter på å bli utforsket

  Nyt blant annet museer når du drar til Granville. De som reiser hit setter stor pris på de rimelige prisene i byen. Når du drar hit vil du dessuten få kasinoer, akvarium og nydelige hager. Det kan være lurt å leie en feriebolig uansett om du skal på familieferie, romantisk ferie eller vennetur. Da kan dere få rikelig med plass, mulighet til å lage mat hjemme og god internettilgang.

  Attraksjoner i og rundt Granville

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Granville? Noen av de familievennlige attraksjonene i området er Roc des Harmonies akvarium, Champrepus Zoo og Biskopens hage. Besøkende som er på leting etter kulturelle opplevelser i nærheten, kan ta turen til Mont Saint Michel klosterkirke eller dra til Granville gamlebyen museum eller Ferme de l'Hermitiere for en lærerik opplevelse. Benytt deg av den nydelige naturen ved å ta en tur til strender som Saint-Martin de Brehal-stranden. Granville havn og Port de la Houle er et par av stedene du bør besøke hvis du er på jakt etter morsomme aktiviteter. Notre Dame Cap Lihou kirke og Granville fyrtårn er flotte attraksjoner å besøke under oppholdet. Legg Mont Saint-Michel-bukta, Mont Saint-Michel museum og Pointe du Grouin til på lista over steder du bør besøke.