Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Barnett

Oppdag den unike sjarmen til Barnett med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Barnett

Flyplassen som ligger nærmest er Versailles, MO (VRS-Roy Otten Memorial Airfield). Herfra er det bare 14,4 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Barnett, MO, US?

I 2019 har vi 588 feriehus du kan velge blant i nærheten av Barnett. Med blant annet 287 Hus og 17 Bungalower, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Barnett finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Barnett?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 287 Hus i Barnett. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Barnett, finner du:

  • Bungalower: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 17 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 17 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Barnett?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 297 ferieboligene med basseng vi har i Barnett. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.